Professioneel drummer & drumleraar

Drumles

Drumles voor jong en oud.
Kun je tot vier tellen? Dan kun je leren drummen.

Noten lezen
Vanaf les 1 beginnen we met het leren van noten lezen. Dit vormt een belangrijke basis voor de lessen in de toekomst, omdat er veel met bladmuziek gewerkt wordt. Noten leren lezen klinkt als een moeilijke opgave, maar drumnotatie is heel gemakkelijk te begrijpen en te leren! Binnen een half uur kun je je eerste ritme en fill van bladmuziek lezen en spelen! 

Drummen met muziek
Natuurlijk is het meespelen met je favoriete muziek wat drummen extra leuk maakt! Daarom gaan we zo snel mogelijk met muziek meespelen om het ritmegevoel goed onder de knie te krijgen! Heb je zelf een gaaf nummer die je wil leren drummen? Dan schrijf ik er bladmuziek voor uit en spelen we hem samen! 

Houding en techniek
De basis van goed leren drummen zijn je houding en techniek. Hier letten we goed op tijdens de les, en met een kleine aanpassing komt grote vooruitgang. Met een goede techniek wordt drummen niet alleen leuker, je spel klinkt ook beter! 

Spelen wat jij leuk vindt
Naast een lesprogramma om snel de basis te leren, spelen we muziek die jij leuk vindt. Dat kan van alles zijn. Ook trainen we samen je muzikale gehoor, zodat je in de toekomst zonder bladmuziek nummers op gehoor kan leren meespelen.

Plan nu een
gratis proefles

En leer drummen als een rockstar

Neem contact op

Begeleiding voor je auditie of band
Heb je een auditie voor een band of een ander belangrijk moment waar je je op moet voorbereiden? Ik help je er graag mee! Speel je in een band en wil je de puntjes op de I zetten voor een optreden of studio sessie? Kom met je band langs in mijn oefenruimte waar een complete backline speelklaar staat, of ik kom een keer bij jullie langs! 

Advies over aanschaf van je drumstel 
Klaar om je eerste drumstel aan te schaffen? Hiermee help ik je graag! Ook het opstellen of stemmen van je drumstel kom ik graag bij je thuis doen! 

Video opnemen 
Heb je een liedje tot in de puntjes leren spelen en wil je een toffe video opnemen om op Youtube te zetten of om aan je vrienden en familie te laten zien? In de lesruimte staat een drumstel opgesteld met alle microfoons en camera’s om een professionele drumcover te maken! 

Spoedcursus

In 10 weken je snelheid in handen en voeten flink opkrikken? Speciaal hiervoor geef ik een cursus met oefeningen die gericht zijn op het leren van technieken waarmee je snel omhoog klimt op de BPM ladder.

Over mij
Neem contact op